Bittersnippan.se

Monthly Archives: maj 2014

You are browsing the site archives by month.

Att sola..

Att sola är ett kapitel för sig.
Jag avskyr egentligen att sola.
Konstigt nog.
Jag som är en latröv av stora mått, borde ju således älska en aktivitet som innebär horisontalläge med minimum ansträngning.
Trots detta tycker jag att det är “jobbigt” och otroligt uttråkande. Har tillbringat de senaste somrarna i skuggan, för att undvika all sol och den rinnande svetten som kommer som ett brev på posten.
Igår la jag mig dock bredvid dottern i en stol på altanen. Det fläktade ganska skönt och jag var astrött. Alltså inte sovtrött, utan helt slut i kroppen. Orkade liksom inget annat, och tänkte att lite sol på näsan kanske skulle ge mig lite energi.
Det farliga med att det fläktar är att man inte känner att det tar något.
Jag skulle ju bara skulle sitta där en stund så jag sprutade solkräm i nyllet, slängde av mig tröjan och placerade min orakade lekamen i en av stolarna. Eftersom jag alltid haft svårt att få färg på underbenen, men inte låren, tänkte jag denna gång göra en liten “kupp”. Jag kavlade alltså helt sonika upp mysbyxorna till knäna. Hade som sagt varken rakat ben eller armhåla och påminde smärtsamt mycket om våra urfäder.
Tänkte att lårpartiet denna gång inte skulle få suga åt sig alla solstrålar, och nu gav jag de något mindre “smalbenen” en chans att sticka ut lite.
Resultatet blev helt outstanding!
Inte var dag man får möjligheten att se ett par riktiga, oretuscherade, kvinnoben tagna direkt ur verkligheten. Passa på att njut, för den här chansen kommer kanske aldrig tillbaka !

20140526-111524-40524927.jpg

Tycker själv att jag lyckades riktigt bra!
Solbränd blev jag onekligen och jag låter resultatet tala för sig själv…
Kan väl avslöja att raka dessa ben efter att de sett solen, var inte det skönaste jag gjort. Ej heller ett av de mest intelligenta..
Tur ändå att jag aldrig går i shorts….

Känns som att jag blir tvungen att göra om skiten nästa gång det är både sol och ledighet, för att jämna ut oddsen på både lår och baksida…..
Framsidan ska definitivt inte få se solen på ett tag. Allt skaver på magen……

Insåg dessutom när jag kom till jobbet, att jag glömt sminkväskan…
Inte ens en klutt mascara kommer att hamna på fransarna, och tro mig;
De behöver färg!
De är ljusa i vanliga fall, men med lite sol i nyllet blir de riktigt ljusa..
Jaja, jag har i alla fall fått färg. Sen att den inte är av den där snygga brunbrända sorten är en annan femma.
Färg som färg liksom.
Bara se och njut (försök samtidigt att minnas känslan av hur pannan stramar och det sköna i när man glömmer av sig och kliar pannan med naglarna…..)!

20140526-113346-41626398.jpg

Fick mig en liten stund till uppladdning innan jobbet idag.
Har glömt av att jag faktiskt arbetar i närheten av en liten oas av lugn, med en massa bänkar där man kan sitta och “bara kan vara”.

Hann även att smita in på Flash på väg tillbaka till jobbet.
Provade en klänning bara för skoj skull (ja ni hörde rätt: för skoj skull). Insåg att den modellen fick mig att se ut som tagen ur en svartvit film från 20-talet, och jag ska definitivt ha hellångt med mina “fotbollsvader”..
Får allt nöja mig med förra årets, som jag förövrigt fullkomligt älskar!

20140526-120922-43762080.jpg